Teigiama, kad prekyba stabdoma iki tol, kol bus įsitikinta, jog buvo imtasi visų veiksmų, stabdant bet kokią galimą žalą aplinkai.

„Rimi“ tvirtai laikosi korporatyvinės atsakomybės įsipareigojimų, tarp kurių aplinkosauga užima vieną kertinių vietų. Mes be išlygų reikalaujame, kad jų laikytųsi ir mūsų tiekėjai. Šiuo atveju norime būti 100 proc. tikri, kad bet kokia neteisėta veikla nutraukta“, – pabrėžė „Rimi Baltic Group“ vadovas Edgar Sesemann.

Skelbiama, kad „Rimi Baltic“ išparduos prekių likutį ir stabdys dar nepradėtas „Grigeo“ prekių pardavimo kampanijas. Šiuo laikotarpiu taip pat nebus sudaromos jokios naujos sutartys su tiekėju.

DELFI primena, kad pirmasis produkcijos nebepirksiantis pranešė prekybos tinklas „Iki“. Po to apie tai pranešė „Senukai“, „Norfa“. Švedų baldų milžinė „Ikea“ taip pat pranešė, kad penki jos tiekėjai stabdo produkcijos pirkimą iš „Grigeo“. Penktadienį „Grigeo“ grįžo į akcijų biržą, tačiau susilaukė ir investuotojų bausmės. Akcijų kaina smigo žemyn 22,43 proc., o vienu metu nuosmukis viršijo 40 procentų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (143)