Greitąsias paskolas teikianti „SMScredit.lt“ siūlo tokią paslaugą. Restoranuose „Katpėdėlė“, „Charlie Pizza“, „Carskoje Selo“, „Mambo“ ir „Bravarija“ galima užpildyti paskolos gavimo paraišką ir ją kartu su savo asmens tapatybės kortele ar pasu tiesiog pateikti padavėjui. Netrukus po paraiškos pateikimo naujasis klientas sulauks bendrovės konsultanto skambučio, kurio metu bus patikslinti paraiškos teikėjo duomenys, ir, jei klientas atitiks nustatytus mokumo vertinimo kriterijus, pinigai nedelsiant bus pervesti į jo banko sąskaitą.

Atsižvelgdama į tai, kad ne visi žmonės dieną turi galimybę užpildyti paskolos paraišką internetu, „SMScredit.lt“ pirmoji Lietuvoje siūlo greitąją paskolą patogiai pasiimti restorane. Tai galima atlikti jau 39 restoranuose, esančiuose lankomiausiose miestų vietose, prekybos centruose visoje Lietuvoje: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Plungėje, Radviliškyje, Utenoje ir Mažeikiuose.

Paskolų teikėjas tikina, kad toks būdas yra saugesnis tiek bendrovei, tiek pačiam klientui, nes pateikus paskolos gavimo paraišką ir asmens dokumentą restorane, atsiranda tiesioginis ryšys su klientu, o pinigai pervedami į banko sąskaitą. Restorano darbuotojas patikrina asmens dokumentą, bendrovės konsultantai – nurodytą informaciją, todėl tikimybė, kad paskolą, pasinaudojęs kito žmogaus duomenimis, paims pašalinis asmuo, maksimaliai sumažėja.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją