„Nuolatos siekiame būti pirmaujančia finansinių paslaugų grupe Lietuvoje, todėl džiugu, kad mūsų pastangas ir pasirinktos ilgalaikės verslo strategijos veiksmingumą kasmet pastebi ir pripažįsta pasaulio finansų rinkų ekspertai“, – sakė SEB banko prezidentas Audrius Žiugžda.

Pasak A. Žiugždos, šiemet SEB bankas didžiausią dėmesį ir toliau skirs paslaugų kokybei ir klientų patogumui bei aptarnavimo greičiui, banko tinklo plėtrai, elektroninės bankininkystės paslaugų atnaujinimui ir jų įvairovės didinimui.

Pagrindiniai kriterijai, pagal kuriuos „Global Finance“ vertino finansų institucijas, buvo turto augimas, pelningumas, strateginės partnerystės santykiai, klientų aptarnavimo kokybė, konkurencinių kainų politika ir paslaugų naujovės.

Visame Rytų ir Vidurio Europos regione geriausia bankininkystės paslaugas teikiančia grupe pripažinta „RZB and Raiffeisen International“.

„Global Finance“ bankų vertinimo ataskaitą pateikia penkioliktus metus. Žurnalas turi apie 50 tūkst. prenumeratorių ir daugiau negu 284 tūkst. skaitytojų 158-iose pasaulio šalyse. Dauguma jų – svarbiausių ir didžiausių pasaulio įmonių ir institucijų vadovai ir finansų specialistai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją