Per ateinančius dvejus metus bendrovė papildomai sukurs penkias dešimtis naujų darbo vietų.

Anot „Glassbel Baltic" atstovų, beveik visą Klaipėdos LEZ gamykloje pagamintą produkciją eksportuoja į Europos ir NVS šalis. Gamyklos architektūrinis ir interjero stiklas naudojamas 2014 m. Sočio žiemos olimpiados sporto kompleksams stiklinti, taip pat statant ir kitus žinomus pastatus kaip, pavyzdžiui, Londono Hitrou (Heathrow) oro uosto V-tajį terminalą, Londono biurų centrą „Foster and Partners“, Liverpulio verslo centrą Šv. Pauliaus aikštėje (St. Paul‘s Square).

„Auganti šiuolaikinių architektūrinio stiklo sprendimų paklausa Skandinavijoje, daugiausiai Švedijoje ir Norvegijoje, lemia mūsų eksporto apimčių didėjimą. Skandinavijos rinka yra viena svarbiausių, kurioje bendrovė yra numačiusi nuoseklią eksporto plėtrą. Įsikūrę Klaipėdoje esame arti Skandinavijos rinkų, todėl keliame sau ambicingus planus – tapti savo srities lydere regione“, – Ūkio ministerijos pranešime cituojamas „Glassbel Group“ valdybos narys ir komercijos direktorius Valdas Virbalas.

„Glassbel“ grupėje dirba 280 žmonių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)