„Nuosekliai ir kryptingai dirbant šiemet pavyko pasiekti, kad bendrovės draudimo portfelyje augo beveik visų draudimo rūšių apimtys, o pasirašytų turto draudimo įmokų augimas netgi gerokai viršijo visos rinkos rezultatus. Manome, kad tai lėmė aktyvesnis pardavimo padalinių darbas, draudimo sąlygų lankstumas ir patrauklumas klientams. Didelė dalis įmonių ir namų ūkių vis dar nėra apdraudę savo turto, todėl ši draudimo rūšis dar turi didelį augimo potencialą“, – teigia Kęstutis Motiejūnas, „Gjensidige Baltic“ Lietuvos filialo generalinis direktorius.

Pasak K. Motiejūno, bendrovė tikisi, kad spartaus visų draudimo rūšių augimo tendencija išsilaikys iki metų pabaigos ir naujus metus „Gjensidige Baltic“ pradės padidinusi užimamą ne gyvybės draudimo rinkos dalį iki 7 proc.

Norvegijos kapitalo draudimo bendrovė „Gjensidige Baltic“ priklauso „Gjensidige“ finansinei grupei, kuri valdo trečdalį Norvegijos ne gyvybės draudimo rinkos ir veikia Danijoje, Švedijoje, Latvijoje, Estijoje bei Lietuvoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją