„Girteka Logistics“ teigimu, pelno mažėjimui daugiausia įtakos turėjo padidėjusios transportavimo išlaidos ir investicijos į darbuotojus bei technologines naujoves.

Įmonė tikisi, kad 7,4 tūkst. vilkikų ir 7,8 tūkst puspriekabių parkas išliks stabilus per visus 2020 metus.

„2020-ieji bus rimti ir sunkūs metai, tačiau tikiu, jog ir toliau stengdamiesi, kad įmonė būtų orientuota į klientą ir visiškai suskaitmeninta, kartu su 18 tūkst. kolegų mes tapsime stipresni“, – pranešime sakė įmonės vadovas Edvardas Liachovičius.

Nepaisant neigiamo poveikio tiekimo grandinėms ir kelių transportui 2020 metais, „Girteka Logistics“, kurios apie 80 proc. transporto priemonių parko sudaro šaldytuvinės puspriekabės, teigia galinti ir toliau gabenti šviežią ir šaldytą maistą, greito vartojimo prekes, elektroninės prekybos siuntas, vaistus, sveikatos priežiūros produktus ir kitas prekes.

100 proc. „Girteka Logistics“ priklauso įmonei „ME investicija“, kurios 90 proc. akcijų priklauso Mindaugui Railai, 10 proc. – E. Liachovičiui.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)