Skundas buvo pateiktas po to, kai Vilniaus apygardos teismas 2010 m. lapkričio 16 dieną atmetė „General Financing“ ir „MCB Finance“ ieškinį, kuriuo buvo siekta „Bigbank” prekės ženklo registraciją pripažinti negaliojančia.
“Sprendimas atsiimti apeliacinį skundą pagrįstas tuo, kad "Bigbank" šiuo metu nebenaudoja prekės ženklo "Bigbank greičiausias kelias iki pinigų", o jo naudojimą klaidinančiu vartotojus jau buvo pripažinus Konkurencijos tarnyba ir skyrusi baudą už tai įmonei „Bigbank“. Tokiu būdu nebelieka prasmės tęsti teisminį ginčą”, - sako Augustas Štaras, "MCB Finance", turinčios prekės ženklą prekės ženklas „Credit24“, vadovas Lietuvoje.

„Konkurencingoje rinkoje visuomet svarbu ieškoti naujų galimybių ir judėti į priekį. Sprendimas atsiimti skundą rodo teisingą požiūrį į konkurenciją ir rinkos dalyvių santykius“, – teigė „Bigbank AS” filialo vadovas Rolandas Norvilas.

Teiginys „Bigbank greičiausias kelias iki pinigų“ Konkurencijos tarybos buvo pripažintas klaidinančiu ir už jo naudojimą bendrovei skirta 30 tūkst. Lt bauda..

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją