„Spinter tyrimai“ kartu su ryšių su visuomene agentūra „BVRG Burson-Marsteller“ atliko 1 005 Lietuvos gyventojų apklausą, kurios metu aiškintasi, kuri Lietuvos įmonė turi geriausią reputaciją.

Telekomunikacijų sektoriuje geriausiosios vardą pelnė „Tele2“, finansinių paslaugų –„Swedbank“, maisto ir gėrimų gamybos –„Švyturys-Utenos alus“ (ŠUA), o mažmeninės prekybos –„Maxima LT“. Pastaroji įvertinta ir kaip geriausią reputaciją turinti įmonė Lietuvoje.

„Maxima LT“ visada buvo stiprus nacionalinis prekės ženklas. Nuslūgus „Leo LT” peripetijoms ir atsigaunant šalies ekonomikai, „Maxima LT“ reputacija visuomenės akyse pakilo“, – komentuojama ataskaitoje.

„BVRG Burson-Marsteller“ viešųjų ryšių paslaugas teikia dviem bendrovėms iš įvardintųjų tyrime – ŠUA ir AB „Lietuvos draudimas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją