Pasak leidinio, Atlantoje įsteigto JAV restoranų tinklo „Hooters of America“ atstovai paskelbė apie naują franšizės sąlygomis dirbsiantį tinklo partnerį – UAB „Hooters Baltics“. Pagal pasirašytą sutartį franšizės gavėjas turėtų atidaryti tris restoranus. Įsidėmėtina, kad būsimos maitinimo įstaigos bus pirmieji „Hooters“ tinklo restoranai Baltijos šalyse.

UAB „Hooters Baltics“ steigėjai Darius Songaila ir Robertas Javtokas yra buvę Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės žaidėjai, dalyvavę ne vienose ir Eurolygos rungtynėse ir daugiau nei 20 metų žaidę aukščiausio lygio Europos ir JAV klubuose. „Hooters“ prekės ženklą Baltijos šalyse jie ketina pristatyti jau šiemet. Įmonei vadovaus ir su rinkodara susijusius reikalus tvarkys D. Songailos žmona Gintarė Songailė.

„Žaidimo azartą juntame ne tik krepšinio aikštelėje. Tikimės, kad Baltijos šalyse atidaryti „Hooters“ restoranai pritrauks būrius lankytojų, o ypač krepšinio aistruolių, kuriems čia bus sudarytos puikios sąlygos stebėti sporto renginius, – sakė partneris iš UAB „Hooters Baltics“ D. Songaila. – Esame pasiryžę populiarinti sportą, pasiūlyti puikų meniu ir pademonstruoti Baltijos šalių piliečiams išskirtinį „Hooters“ aptarnavimo lygį.“

Pirmasis iš trijų restoranų, kaip skelbiama, bus atidarytas Vilniuje, Lietuvoje. Lankytojų jis turėtų sulaukti dar 2017 metais. Kiek vėliau dar du restoranai atvers duris Estijoje ir Latvijoje.

Darius Songaila su žmona Gintare

Esame įsitikinę, kad jie – puikus tandemas, kuriam tikrai pavyks pristatyti Baltijos šalims visame pasaulyje populiarius „Hooters“ siūlomus viščiukų sparnelius ir pademonstruoti, ką reiškia „Hooters“ svetingumas, – kalbėjo „Hooters of America“ verslo plėtros vadovas Markas Whittle‘as. – Žengimas į dar tris šalis atitinka tarptautinės „Hooters“ plėtros strategijas. Ateityje numatoma sudaryti daugiau nei 135 franšizės principais pagrįstus sandėrius, numatančius veiklą įvairiose pasaulio šalyse.“

DELFI anksčiau rašė, kad amerikietiški vištienos sparneliai, prie jų derantys gėrimai ir itin dailios aptarnaujančios merginos – tai tarsi trys pagrindiniai „Hooters“ simboliai.

Robertas Javtokas su žmona

Naujuose restoranuose bus pritaikytas modernus dizainas, atitinkantis „Hooters“ stilistiką. Interjeras bus papildytas įvairiomis pažangiomis priemonėmis, suteiksiančiomis lankytojams patogumo ir komforto įspūdį.

„Hooters“ vadovai siekia dar labiau išplėsti restoranų tinklą, todėl intensyviai ieško verslą išmanančių pagal franšizės sutartis pasirengusių dirbti partnerių, kad tiek JAV, tiek kitose pasaulio šalyse būtų atidaryta kuo daugiau „Hooters“ maitinimo įstaigų.

G. Songailė

UAB „Hooters Baltics“ – tai Lietuvoje įsteigta įmonė, kurios veiklos tikslai siejasi su sporto, tradicinių „Hooters“ patiekalų ir išskirtinio aptarnavimo stiliaus populiarinimu Baltijos šalyse.

Bendrovė „Hooters of America“ yra franšizės davėja, kuriai pavaldūs daugiau 425 „Hooters“ restoranai 42 valstijose ir 26 šalyse. Pasaulyje šį prekės ženklą išgarsino tradiciniai „Hooters“ viščiukų sparneliai.

Pirmasis „Hooters“ restoranas buvo atidarytas 1983 metais Klirvoteryje, Floridoje. Nors iš pradžių jokių didelių ambicijų restorano steigėjai nepuoselėjo, ilgainiui, „Hooters“ prekės ženklas ėmė asocijuotis su gerai žinomu restoranų tinklu, išsiskiriančiu tik čia siūlomais patiekalais ir padavėjomis dirbančių žavių merginų komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)