Seniausio ir didžiausio picerijų tinklo Lietuvoje direktorės pareigas G. Kvedaravičienė pradėjo eiti 2014 m. rudenį.

Su jos atėjimu prasidėjo strategiškai vieni svarbiausių „Čili picai“ metų, skirtų prekės ženklo repozicionavimui. Picerijų tinkle pagerinta patiekalų ir aptarnavimo kokybė, įdiegtos naujos maisto gamybos ir aptarnavimo technologijos, sukurti griežtesni bei atnaujinti esami kokybės standartai.

Pasak G. Kvedaravičienės, jos atėjimas į „Čili picą“ buvo siejamas su prekės ženklo atgaivinimu ir augimu.

„Per pusantrų metų kartu su komanda į „Čili picą“ atnešėme daug svarbių permainų. Mano tikslas buvo padėti pagrindus prekės ženklo augimui ir tolesnei sėkmingai įmonės veiklai. Džiaugiuosi, kad šiuos tikslus pasiekti pavyko. Naują etapą picerijų tinklas pradeda pasikeitęs, sustiprėjęs ir susigrąžinęs konkurencinį pranašumą.“, – sako G. Kvedaravičienė.

Vadovavimą „Čili picai“ perima „Čili Holdings“ direktorius Donatas Vaitasius, „Čili“ įmonių grupėje dirbantis nuo 2012 m. Picerijų tinklo valdymas bus konsoliduotas su visu įmonių grupės „Čili Holdings“ valdymu.

„Čili pica“ veiklą pradėjo 1997 m., šiuo metu metu „Čili pica“ turi 45 nuosavus restoranus Lietuvoje ir Latvijoje. Taip pat 20 “Čili pica“ restoranų Lietuvoje ir Latvijoje, veikiančių pagal frančizę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)