Kaip rašoma pranešime spaudai, pasaulį apėmus pandemijai, maždaug pusė Europos įmonių patyrė pajamų ar pelno sumažėjimą, tačiau technologijų sektorius ir toliau augo. Būtent technologijų įmonės sudaro didžiausią dalį sparčiausiai augančiųjų sąraše – užima beveik trečdalį pozicijų.

Lietuvių įkurtas startuolis – vienintelė mūsų šalį atstovaujanti įmonė pirmajame šimtuke, jame taip pat yra viena Latvijos bei trys Estijos kompanijos.

„Rinkodaros automatizavimo įrankis suteikė galimybę greitai ir sklandžiai įžengti į rinkas nuo JAV iki Azijos šalių panašiu metu, o jo tobulinimas atsižvelgiant į iš klientų gaunamus duomenis leidžia jose įsitvirtinti“, – sako „Omnisend“ bendraįkūrėjas Rytis Laurinavičius.

Pernai „Omnisend“ tapo ir 33 greičiausiai Didžiojoje Britanijoje augančia technologijų įmone. Bendrovė įvertinta vienuose iš įtakingiausių šalies apdovanojimų „Deloitte‘s UK Fast 50“, jau 23 metus iš eilės vertinančių ir skelbiančių sparčiausiai pajamas auginančių technologijų įmonių 50-uką.
Ieško šimto patyrusių specialistų

Planuoja tolimesnį augimą

Pastaraisiais metais komandą išauginusi iki daugiau nei 100 darbuotojų Lietuvoje, JAV, D. Britanijoje bei Ukrainoje, šiuo metu įmonė dairosi dar tiek pat patyrusių specialistų.

„Matome, kad vienas iš tikrai pasiteisinusių sprendimų, leidžiančių mums greitinti augimą ir užtikrinti aukštą aptarnavimo kokybę – itin patyrusių, vertingiausią rinkos patirtį sukaupusių specialistų pritraukimas į komandą. Tad būtent tokių specialistų aktyviai ieškoti Vilniuje, Kaune bei kituose šalies miestuose esame nusprendę šiuo metu“, – teigia R. Laurinavičius.

Šeštus metus veikiančio lietuviško startuolio paslaugomis šiuo metu naudojasi daugiau kaip 80 tūkst. el. komercijos verslų iš 164 šalių. Apie 50 proc. „Omnisend“ klientų yra JAV, dar 10 proc. – Didžiojoje Britanijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)