Tokie kvietimai prisijungti prie programos sklando ne tik šioje, bet ir kitose populiariose feisbuko grupėse.

Norintys sužinoti daugiau gali kreiptis pakomentuodami po įrašu. Tuomet atsiunčiamas išsamesnis laiškas, kurio turinys atrodo įtartinai – jame gausu gramatikos ir kalbos klaidų, rašoma, kad Užsisakius ar papildžius „Maxima“ dovanų kortelę, gaunami pinigai papildomai prie mėnesio atlyginimo.

Būtent toks žinutės turinys sukėlė įtarimų vienai DELFI skaitytojai.

„Negi „Maxima“ tikrai reklamuojasi tokiais būdais? Kažkaip nenoriu tikėti, panašu į aferą“, – laiške teigė skaitytoja.

DELFI dalinasi žinutės turiniu:

„Sveiki,
Džiaugiuosi, kad apsisprendėte perkant „Maxima“ parduotuvėse gauti papildomus pinigus.
Aš „Maxima“ dovanų kortele, naudojuosi jau daigiau nei 5 metai, kiekvieną kartą užsisakęs arba pasipildęs
„Maxima“ dovanų kortelę, gaunu pinigus papildomai prie mano mėnesinio atlyginimo.
Dėl to nusprenžiau pasidalinti šia gera informacija ir su Jumis.
Maxima moka papildomai 2 % su kiekvienu pirkiniu, nes kompanija „My world“ UAB nupirko už didelę sumą „Maxima“ Dovanų kortelių su suderėta nuolaida, kuria dalinasi su Jumis, kaip lojalia-u pirkėja-u.
Ko reikia , kad gauti , kas mėnesį pinigus papildomai
I) Užsireigistruoti.
II) Parodysime kaip užsisakyti arba pasipildyti „Maxima“ dovanų kortelę.
III) Parodysime kaip pirkti ir naudotis „Maxima“ dovanų kortele.
Jei Jums įdomus pasiūlymas , laukiam žinutės iš Jūsų su žodziu –
Regitstracija“
, – rašoma žinutėje (žinutė netaisyta ir neredaguota).

Aplankius minėtą puslapį, matyti, kad lojalumo programos partneriais pristatoma ir daugiau Lietuvoje veikiančių įmonių, minima, „Kristiana“, „Elektromarkt“, „Senukai“, „Čili“.
CashBack World
Aplankius puslapį cashbackworld.com/lt galima pastebėti ir dar daugiau partnerių, pavyzdžiui, Vilniaus centrinę universalinę parduotuvę (VCUP), degalinių tinklą „Viada“, viešbučių tinklus „Europa City Hotels“, „Europa Royale Kaunas“, batų parduotuvių tinklus „Salamander“, „Žygio batai“ ir t. t.
CashBack World

Kadangi skaitytoja susidomėjo programa, susijusia su „Maxima“ prekybos tinklu, ir gavo laišką, kaip kaupti parduotuvėje papildomus pinigus būtent šiame tinkle, DELFI kreipėsi į „Maxima“ atstovus.

Bendrovės atstovas ryšiams su visuomene Paulius Stonis patvirtino, kad skaitytojos matyti laiškai nėra jokia afera ir klientai išties kviečiami prisijungti prie tokios lojalumo programos.

„Nuo 2011 metų bendradarbiaujame su šia įmone, kuri daugeliui iki šiol buvo žinoma „Lyoness“ vardu. Ji užsiima lojalumo programomis, kurios pagrįstos pirkėjams grįžtančiais procentais nuo pirkinių ir nuo pritrauktų kitų narių pirkinių. Ši įmonė perka labai didelį „Maxima“ dovanų kortelių kiekį, todėl gauna iš mūsų atitinkamą nuolaidą sąskaitoms“, – sakė jis.

Vis dėlto jis pripažino, kad žmonėms siunčiamas žinučių turinys neatrodo patraukliai.

„Socialiniuose tinkluose skelbiama informacija yra teisinga, nors ir pateikiama ne itin patraukliai ar kokybiškai. Apie tai jau esame informavę įmonės atstovus, išreiškėme pageidavimą dėl profesionalesnio komunikacijos turinio, kuriame minimas ir „Maximos“ vardas“, – pažymėjo jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (177)