Nors šiais metais, saulėtu pavasariu įprastai džiaugtis ir negalima, tačiau šilčiausia pavasario šventė – šv. Velykos, vos už poros savaičių. Tiesa, ir šią šventę šiemet minėsime kiek neįprastai, specialistai rekomenduoja prie pusryčių stalo sėsti tik su pačiais artimiausiais.

„Eurovaistinės“ valdybos pirmininkė Ingrida Damulienė sako, kad kuomet dalis žmonių karantino metu dirba iš namų, vaistininkai to daryti negali, todėl norisi, kad bent jau per Velykas jie galėtų pailsėti.

Antrąją Velykų dieną dirbs tik tos „Eurovaistinės“, kurios yra prekybos centruose „Maxima“. Tikslų darbo laiką klientai galės rasti vaistinių tinklo internetiniame puslapyje.

„Eurovaistinės“ vaistininkai sako pastebintys besikeičiančius klientų įpročius – į vaistines jie užsuka rečiau, bet stengiasi nusipirkti būtinų vaistų ilgesniam laikui, jeigu tik turi tokią galimybę.

Karantino metu „Eurovaistinės“ dirba atnaujintų darbo laiku, dalis vaistinių dirba trumpiau, kitos – laikinai uždarytos. Šis sprendimas buvo priimtas siekiant užtikrinti tinkamą vaistininkų darbo ir poilsio režimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)