„Apoteksgruppen“ vadovu tapo Erik Sjögren, iki šiol ėjęs bendrovės pardavimų vadovo pareigas, kuris taip pat prisijungia prie „Euroapotheca“ valdybos.

Eurovaistinės“ valdybai vadovavusi Asta Juodeškaitė keliasi į „Vilniaus prekybą“ ir užims personalo vadovės (angl. Chief of Staff) pareigas. T. Kibildis pakeis A. Juodeškaitę ir kitose „Euroapotheca“ grupei priklausančiose įmonėse.

Komentuodamas šiuos pasikeitimus, „Euroapotheca“ direktorius bei valdybos pirmininkas Paulius Mencas pažymėjo, jog tai – įprasta rotacija „Vilniaus prekybos“ grupėje: „Grupėje vykstantys pokyčiai paprastai yra orientuoti į atsiradusias verslo galimybes bei poreikius. Ne išimtis ir ši rotacija, kuri leis turėti stiprius vadovus visose trijose grupei svarbiose pozicijose.

Vienas mūsų grupės veikimo principų – „Jeigu kažką susitarei, gali susitarti ir kitaip“. Jis reiškia, jog sistemingai kvestionuojame savo veikimą ir keičiantis kontekstui kartu ieškome jį atliepiančių sprendimų. Tiek šis, tiek kiti „Vilniaus prekybos“ grupės veikimo principai padeda nuolat ieškoti galimybių ir augti tiek kiekvienam asmeniškai, tiek organizacijai.“

Nauja „Euroapotheca“ valdybos sudėtis: Paulius Mencas (pirmininkas), Natalja Zaharova, Dominykas Kryževičius, Tomas Kibildis, Justė Levčenkaitė ir Erik Sjögren.

„Euroapotheca“ yra tarptautinė Šiaurės Europos įmonių grupė, valdanti mažmeninės prekybos vaistinių tinklus ir didmeninės vaistų prekybos įmones Lietuvoje, Švedijoje, Latvijoje, Estijoje, taip pat vaistines internete Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje bei Lenkijoje vystančią bendrovę „Azeta“, UAB.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją