Įmonė su Klaipėdos LEZ pasirašė tai numatančią sutartį, pranešė LEZ.

„Šis klientas mus pasirinko taip pat dėl išvystytos LEZ infrastruktūros bei dėl galimybės sudėtingą investicinį projektą plyname lauke įgyvendinti greičiau nei per metus“, – pranešime sakė Klaipėdos LEZ direktorius Eimantas Kiudulas.

Projektą 7,6 ha teritorijoje bendrovė įgyvendins keliais etapais. Sandėliavimo ir kitas patalpas numatoma užbaigti antroje kitų metų pusėje, po to bus statomas lakštinio ir profilinio metalo apdirbimo kompleksas.

Pasak „Elme Metall Lithuania“ direktorius Vytauto Jankūno, šiuo metu visa įmonės veikla Klaipėdos regione vyksta Vakarų laivų gamykloje, todėl plėtra reikalauja naujų erdvių.

BLRT grupėje veikia daugiau kaip 50 įmonių ir padalinių Estijoje, Latvijoje, Lietuvoje, Suomijoje, Lenkijoje, Rusijoje, Ukrainoje ir Norvegijoje.

„Elme Metall“ turi 14 logistikos ir 6 aptarnavimo centrų, o jos klientai dirba laivų statybos, vėjo energetikos, naftos ir dujų gavybos, mašinų gamybos, infrastruktūros sektoriuose.

BLRT grupė taps 35-uju Klaipėdos LEZ veikiančiu investuotoju.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)