Lietuvos tarnyba praneša, kad Rusijos Federacijos veterinarijos ir fitosanitarijos priežiūros tarnyba oficialiu raštu informavo Valstybinę maisto ir veterinarijos tarnybą, kad suteiktas leidimas eksportuoti produkciją į Rusijos Federaciją dviems pašarus gaminančioms įmonėms – AB „Kėdainių grūdai“ ir AB „Kauno grūdai“.

Taip pat septynioms kiaules auginančioms Lietuvos įmonėms – UAB „Norsvin Lietuva“, UAB „Anykščių Vosinta“, UAB „Vėjinė“, UAB „Pauliukai“, UAB „Kupiškio Akmenlita“, UAB „Saerimner“ Skabeikių kiaulių kompleksui, Stanislavos Krivickienės ūkiui.

Leidimai teikti Rusijos rinkai inkubacinius kiaušinius suteikti UAB Dovainonių paukštynui, AB Vilniaus paukštynui, gyvus stručius – Ričardo Reikerto stručių auginimo ūkiui, gyvus stručius ir jų inkubacinius kaišinius – Aleksandr Skliar ūkiui.

Šiuo metu eksportuoti į Rusiją savo produkciją gali 118 Lietuvos įmonių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją