Ekonomikos ir inovacijų ministerija ketvirtadienį paskelbė šių pareigų konkursą. Dalyvių paraiškų bus laukiama iki balandžio 1 dienos, BNS pranešė ministerija.

Anot jos, kandidatai turi turėti aukštąjį universitetinį išsilavinimą, vadovaujamo darbo patirties, bent ketverių metų patirtį viešųjų pirkimų srityje, mokėti užsienio kalbą, turėti projektų rengimo, organizavimo ir valdymo patirties.

„Pokalbyje visų pirma bus vertinama, ar kandidatai turi lyderystės, komunikacijos, pokyčių vadybos, derybininko gebėjimų, bendravimo ir darbo komandoje įgūdžių, strateginio planavimo žinių ir sugebėjimų“, – BNS teigė ministerija.

Anot jos, taip pat bus vertinama, ar kandidatai išmano centralizuotų viešųjų pirkimų vykdymą Lietuvoje ir Europos Sąjungos šalyse, pirkimų vykdymo problematiką, perkančiųjų organizacijų ir tiekėjų poreikius, centrinės perkančiosios organizacijos įvaizdžio formavimo būdus ir priemones.

D. Vedrickas CPO vadovavo nuo 2017 metų gegužės, o VPT jis vadovauja nuo 2020-ųų gruodžio.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)