Vienas iš susirgusiųjų ligos simptomus pajuto spalio 11 d., o kitas – spalio 14 d. Darbuotojai iš karto izoliavosi, nebeatvyko į darbą ir atliko COVID-19 testus. Šiandien visiems kartu dirbusiems egzaminuotojams bus atlikti greitieji testai, taip pat dezinfekuotos padalinio patalpos. Palaikomas aktyvus ryšys tiek su darbuotojais, tiek su Nacionaliniu visuomenės sveikatos centru.

Dalis praktikos egzaminų perkeliami į kitas dienas

Dėl susidariusios situacijos dalis suplanuotų praktikos egzaminų yra perkeliami į kitas dienas. Siekiant užtikrinti veiklos tęstinumą, Vilniaus filiale bus ilginamas darbo laikas, t. y. praktikos egzaminų paslaugos bus teikiamos viena valanda ilgiau. Taip pat ieškoma sprendimų dėl papildomų darbo dienų.

Su asmenimis, kuriems bus atšaukti praktikos egzaminai, susisieks įmonės darbuotojai ir pasiūlys kitus galimus laikus. Kitiems asmenims egzaminai, įskaitant ir teorijos, įvyks kaip suplanuota.

Darbuotojai yra aprūpinti visomis reikiamomis apsaugos priemonėmis

Primename, kad visi darbuotojai yra aprūpinti visomis reikiamomis apsaugos priemonėmis. Šiuo laikotarpiu darbuotojai atvykę į darbo vietą matuojasi savo kūno temperatūrą ir atidžiai stebi sveikatą. Pajutus ligos simptomus, prašoma neatvykti į darbą.

Taip pat darbas padaliniuose organizuojamas taip, jog būtų užtikrintas kuo mažesnis fizinis kontaktas patalpose, o egzaminų automobiliuose yra įrengtos specialios pertvaros, kurios mažina viruso plitimo tikimybę. Egzaminų automobiliai po kiekvieno egzamino vėdinami ir dezinfekuojami.

Klientai kviečiami naudotis elektroninėmis paslaugomis

Didėjant COVID-19 susirgimų skaičiui visoje Lietuvoje, kviečiame klientus naudotis elektroninėmis paslaugomis. Nuotoliniu būdu galima ne tik pasikeisti vairuotojo pažymėjimą, bet ir užregistruoti prieš tai Lietuvoje eksploatuotą transporto priemonę ar pranešti apie jos pardavimą. Visi elektroniniai užsakymai pristatomi į namus arba artimiausią paštomatą.

Jei vis dėlto klientams nėra galimybės paslaugų atlikti internetu, tuomet reikėtų dėl vizito padalinyje užsiregistruoti iš anksto. Tai padeda valdyti klientų srautus, t. y. išvengti didelių susibūrimų ir tokiu būdu užtikrinti saugesnį fizinį atstumą tarp žmonių. Dėl vizito padalinyje kviečiame užsiregistruoti tiesiog internetu: https://www.regitra.lt/lt/kontaktai/e-paslaugos/isankstine-registracija-priemimui-filiale-5

Atvykstančių į „Regitrą“ prašoma būti sąmoningais ir laikytis bendrųjų saugumo reikalavimų: dezinfekuoti rankas, viso vizito metu dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones, laikytis saugaus atstumo, už paslaugas rekomenduojama atsiskaityti ne grynaisiais pinigais, o banko mokėjimo kortele.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)