Į „Žalgirio“ areną jau nuo šeštadienio ryto pradėjo plūsti žmonės – prie įėjimų ir vertimo įrangos išdavimo susidarė nemažos eilės. Organizatorių duomenimis, į forumą susirinko klausytojai ne tik iš Lietuvos, bet ir iš iš kaimyninių Baltijos šalių, Rusijos ir Baltarusijos, taip pat ir iš tolimųjų JAV ir Kinijos.

Renginio atidarymo metu vedėjas paprašė sukelti triukšmą skirtingų tautų atstovus - neskaitant lietuvių, pagal triukšmą galima daryti išvadą, kad iš užsienio daugiausiai klausytojų atvyko iš Latvijos.

Prieš prasidedant oficialiai daliai buvo surengtas nedidelis konkursas, kuriame trys savanoriai dainavo grupės "Scorpions" dainos fragmentą, o geriausiai pasirodė vaikinas iš Lietuvos.

Šeštadienį renginys prasidėjo Oweno Fitzpatricko iš Airijos paskaita „Lyderio komunikacija: kaip paprasti žodžiai tampa įtaka kitiems“.

"Airijoje daugiau draugų turiu lietuvių, nei airių", - juokavo ketvirtą kartą Lietuvoje viešintis O. Fitzpatrickas.

Po pranešėjo iš Airijos ant scenos lipo estas Peepas Vainas, kuris dalijosi patirtimi, kaip sukurti pardavimų „svajonių komandą“, įkvėpti pardavimų specialistus niekada nepasiduoti ir visuomet siekti kompanijos tikslų.

Po prietų petraukos ant scenos lipo Markas Donnanas, kuris kalbėjo apie sėkmingą skaitmeninės rinkodaros sistemą, strateginius prekės ženklo vertės didinimo sprendimus ir efektyvę pardavimų sistemą, kaip paprastus svetainės lankytojus peversti lojaliais klientais.

Po brito kalbos savo inspiruojančias istorijas pasakojo Madi Sharma, Wingas Lamas, Peteris Vesterbacka. Pastarasis svečias iš Suomijos sukūrė garsųjį žaidimą "Angry Birds".

"Netikiu tokiai dalykais, kaip sėkmė per vieną naktį. "Angry Birds" buvo mūsų komandos 52-asis sukurtas žaidimas. Taigi, prieš tai mes ištvėrėme 51 nesėkmę", - kalbėjo P. Vesterbacka.

Šeštadienio vakarą ant scenos lipo ir pirmasis lietuvis - menininkas, Masačiusetso technologijos instituto (MIT) docentas Gediminas Urbonas, kuris taip pat pasakojo savo inspiruojančią istoriją.

Po lietuvio lydimas plojimų ant scenos pasirodė grupės „Scorpions“ įkūrėjas ir gitaristas Rudolphas Schenkeris. Vokietis pasakojo, kaip išmokti pasikliauti savimi, mažiau paisyti kitų, ryžtis pokyčiams, visus džiaugsmus ar sunkumus priimti, kaip dar vieną nuotykį ir siekti savo tikslų.

Šeštadienio oficialią programą užbaigė Bodo Schaferis. Vokietijoje pakrikštytas „finansų Mocartu“ ir geriausiu finansų konsultantu Europoje vadinamas B. Schaferis kalbėjo apie kelias į finansinę sėkmę ir kaip optimaliai išnaudojant savo gebėjimus ir galimybes darbe įgyvendinti savo svajones.

Sekmadienį, antrąją "Forum One" dieną, "Žalgirio" arenoje patirtimi dalinsis dar 10 pranešėjų. Tarp jų bus ir forumą užbaigsiantis seras Richardas Bransonas.

„Forum One“ – tai universali patirtis visiems, nuolat tobulėjantiems ir visuomet žingsniu priekyje esantiems lyderiams. Finansų valdymas, neurolingvistinis programavimas, asmeninis tobulėjimas, užimtumo vadyba, įtakos menas, naujų rinkų atradimas – kiekvienos srities ekspertas Numeris Vienas čia pristatys savo žinias ir patirtį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (188)