Iš viso per devynis mėnesius bendrovė eksportavo 11 tūkst. dal alaus ir pagal šį rodiklį užėmė antrą vietą Lietuvoje po Šiaulių "Gubernijos" alaus daryklos.

Didžiojoje Britanijoje platintojai "Kalnapilio" alų parduoda per išeivių iš Rytų ir Vidurio Europos parduotuvių tinklus, tačiau artimiausiu metu ketinama pradėti alų platinti ir per didelius šalies prekybos centrus.

Pasiekimai:
Iš viso per devynis mėnesius "Kalnapilis" eksportavo 11 tūkst. dal alaus ir pagal šį rodiklį užėmė antrą vietą Lietuvoje po Šiaulių "Gubernijos" alaus daryklos
Ši valstybės yra antroji Vakarų šalis, į kurią alaus darykla produkciją eksportuoja pagal ilgalaikes sutartis. Jau antrus metus "Kalnapilis" eksportuoja alų į JAV. Pastarojoje šalyje "Kalnapilio" paklausa labai išaugo po to, kai "Beverages Tasting Institute" skyrė antrąją vietą pasaulyje dviem įmonės gaminamoms alaus rūšims.

"Kalnapilio" alus platinamas 18-oje valstijų, o daugiausia jo parduodama Ilinojus valstijoje, kurioje gyvena daug išeivių iš Lietuvos.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją