Tyrėsi ir biuro darbuotojai

„Vilniuje, Šiaurės miestelyje, veikiantis prekybos centras ir ten pat esanti centrinė virtuvė – du atskiri tinklo padaliniai, kuriuose dirba savarankiškos komandos, jų darbo procesai organizuojami taip, kad darbuotojai tarpusavyje neturėtų tiesioginių kontaktų. Vis tik, jautėme ir supratome tiek mūsų darbuotojų, tiek, žinoma, pirkėjų susirūpinimą dėl Šiaurės miestelio prekybos centro darbuotojų sveikatos. Darėme viską, kad visi jie kuo greičiau atliktų tyrimus dėl koronaviruso ir tęstų darbą be pašalinių rūpesčių“, – sako „Rimi Lietuva“ generalinis direktorius Giedrius Bandzevičius.

Jo teigimu, įmonė nuolat palaiko ryšį su susirgusiais šešiais centrinės virtuvės darbuotojais – visi jie jaučiasi gerai ir sveiksta namuose. Iš viso „Rimi“ centrinėje virtuvėje dirba 126 darbuotojai. Dėl visiško komandos saugumo, profilaktinius tyrimus taip pat atliko ir centrinės virtuvės darbą organizuojantys „Rimi“ biuro darbuotojai. Visų tyrimų rezultatai neigiami.

Darbą atnaujina parduotuvėje esanti kavinė

„Neramios žinios apie susirgusius mūsų kolegas, be abejo, turėjo įtakos ir pirkėjų nuotaikoms bei pasirinkimams. Naujausi rezultatai rodo, kad pirkėjus pasiekė mūsų informacija apie priemones, kurių ėmėmės saugumui užtikrinti, ir jie jau grįžta prie įprastos apsipirkimo būtent šioje tinklo parduotuvėje rutinos. Tiek iki minėtų įvykių, tiek dabar, tiek ateityje mūsų darbuotojų bei pirkėjų saugumas yra ir bus mūsų vienas svarbiausių prioritetų“, ­– sako „Rimi Lietuva“ generalinis direktorius G. Bandzevičius. Šalyje sušvelninus saugumo reikalavimus ir net kai bus paskelbta karantino pabaiga, „Rimi“ išlaikys dalį šiuo metu bei įgyvendins papildomas priemones, diegdama nuolatinį saugumo standartą visose tinklo parduotuvėse.

Nuo šios savaitės tinklo parduotuvėse vėl prekiaujama visu „Rimi“ gamybos produkcijos asortimentu – prieš dvi savaites sustabdžius centrinės virtuvės darbą, dalį kulinarijos gaminių gamino didžiųjų „Rimi“ prekybos centrų virtuvės. Nuo šios savaitės į parduotuvių lentynas grįžta ir konditerijos gaminiai – tortai, pyragai, pyragaičiai. Taip pat šią savaitę veiklą atnaujins ir sostinės Šiaurės miestelio „Rimi“ parduotuvėje įrengta kavinė. Laikantis LR Sveikatos ministerijos nutarimų ir Nacionalinio visuomenės sveikatos centro rekomendacijų, joje pusryčiaujantys, pietaujantys ir maisto išsinešimui įsigyjantys pirkėjai bus aptarnaujami parduotuvės darbuotojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)