Turizmo departamento vadovo pavaduotojas Juozas Raguckas BNS patvirtino, kad kreipimasis prokurorams pateiktas praėjusį penktadienį. Generalinės prokuratūros Komunikacijos skyriaus vedėja Elena Martinonienė BNS patvirtino, kad Turizmo departamento kreipimasis gautas pirmadienį.

„Galiu patvirtinti, kad Valstybinio turizmo departamento raštą gavome pirmadienį. Artimiausiu metu bus nuspręsta, kas jį nagrinės“, - BNS sakė E.Martinonienė.

„Į Generalinę prokuratūrą lapkričio 14 dieną Valstybinis turizmo departamentas kreipėsi dėl galimai neskaidriai „Fresh Travel“ vykdytos veiklos ir lėšų panaudojimo“, - BNS sakė Turizmo departamento atstovė spaudai Edita Gaigalienė.

Valstybinis turizmo departamentas į Generalinę prokuratūrą kreipėsi ir dėl anksčiau šiemet bankrutavusių kelionių organizatorių.

E.Gaigalienė BNS teigė, kad, palyginti su savaitgaliu, naujesnės informacijos apie „Fresh Travel“ ir jos klientus neturima.

„Kiek žinau, bendravimas su „Fresh Travel“ vadovu nėra sklandus, tačiau siekiame gauti visą įmanomą informaciją“, - BNS teigė E.Gaigalienė.

„Fresh Travel“ apie savo nemokumą paskelbė praėjusį penktadienį, tą pačią dieną Turizmo departamentas sustabdė įmonės veiklos pažymėjimą.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)