Pirminiais ugniagesių duomenimis, atvira liepsna dega įmonės stogas. Į įvykio vietą buvo išsiųstos sustiprintos ugniagesių-gelbėtojų pajėgos.

Anot PAGD, įvykio vietą atvykus pirmosioms pajėgoms atvira liepsna degė pastato stogas. Šiuo metu liepsnos numalšintos. Teigiama, kad įmonės patalpos yra stipriai uždūmintos, gelbėtojai vykdo gesinimo darbus.
Gaisras įmonėje „Vinapack“

Ugniagesių atstovė spaudai informavo, kad šiuo metu apie nukentėjusius asmenis nėra pranešta. Vėliau patikslinta, kad įvykio vietoje nustatyta, jog užsidegė ne pastato stogas, degimas nustatytas ties ventiliacijos išvedimu. Pirminiais duomenimis, buvo stipriai uždūminta produkcijos džiovinimo kamera.

Įmonės vadovas Mindaugas Jukna patikina, kad gaisras buvo užgesintas per pusvalandį, niekas nenukentėjo, o gamykla tęs darbą.
Gaisras įmonėje „Vinapack“

„Gaisras jau yra užgesintas. Kadangi didelės temperatūros, pagavo kibirkštį, užsidegė 4 kv. metrai stogo, dabar jau viskas užgesinta. Viskas įvyko pusvalandžio bėgyje. Įvertinsime žalą vėliau, žiūrėsim, ar ten kliuvo kokiam įrengimui – jei ir kliuvo, gali būti 5000 eurų vertės, ne daugiau. O stogas yra sutvarkomas. Gamykla tikrai tęs darbą toliau, tieksime savo produkciją tiekėjams, tai čia maksimaliai sustojimas dienai“, – sako M. Jukna.

Tarp įmonės „Vinapack“ akcininkų yra Kauno miesto savivaldybės administracijos direktorius Vilius Šiliauskas, taip pat Nauris Šiliauskas ir Kęstutis Kolyčius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)