Anykščių komunalinio ūkio vyriausioji buhalterė Angelė Dovydėnienė teigė, kad viešųjų darbų organizavimas - vienas didžiausių įstaigos rūpesčių.

"Darbingų žmonių rajone nebeliko. Visi galintieji dirbti jau turi darbą arba uždarbiauja užsienyje. Darbo birža siunčia mums tokius darbuotojus, kad nė nežinome, kur juos padėti", - sakė bendrovės vyriausioji buhalterė. Ji teigė, kad jie vis dėlto įdarbinami, tačiau retas jų dirba tiek, kiek reikia.

"Dažnas girtuokliauja ir kartais nesirodo savaitę ir ilgiau. Šiuos žmones atleidžiame", - teigė A.Dovydėnienė. Anot jos, dėl to, kad ne visi priimtieji pajėgia dirbti visą jiems nurodytą laiką ir atleidžiami anksčiau, galbūt ir "susitaupo" pinigų. Šias lėšas tenka grąžinti į valstybės biudžetą. Šiemet Anykščių rajone į viešuosius darbus planuojama priimti 365 žmones, beveik tiek pat, kiek ir pernai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)