„Kompanijų susijungimas ne tik užtikrins dar operatyvesnį paslaugų tiekimą klientams. Susijungdami galėsime pasiūlyti dar kokybiškesnį paslaugų spektrą ne tik keliaujantiems lietuviams, bet ir į šalį atvykusiems svečiams“, - pranešime spaudai sako „Altas Assistance“ direktorius Saulius Stepšys.

26 darbuotojus turinčios „Altas Assistance“ 2014 m. apyvarta siekė 2,3 mln. euru, aptarnautų įvykių skaičius viršijo 16 tūkst. vienetų. Per 2015 m. apyvarta išaugo 35 proc., skaičiuojamas ir 23 proc. įvykių skaičiaus augimas.

Pagrindinės „Falck“ veiklos sritys apima pagalbą žmonėms kritinėse situacijose ar nelaimingų atsitikimų metu, techninę pagalbą kelyje ir pagalbą buityje, taip pat pagalbą susirgus ar įvykus nelaimei keliaujant.

Grupėje darbuojasi 34 tūkst. darbuotojų 46 šalyse.
„Falck“ pajamos siekia 1,9 mlrd. eurų. Per 2015 m. kompanija išaugo beveik 8 proc., kitąmet pla-nuojamas panašus arba didesnis augimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)