„Esu vadovavęs tiek Lietuvos, tiek Estijos, tiek Danijos kompanijoms, taigi puikiai pažįstu visų šalių rinkas, klientus ir darbuotojus, o jie pažįsta mane. Tikiu, kad dirbdami kartu galėsime pasiekti dar didesnę sinergiją, kuri atneš naudos mūsų paslaugomis besinaudojantiems žmonėms“, – sako D. Strömbergas. Tuo pačiu jis toliau lieka „Telia Lietuvos“ vadovu.

Be D. Strömbergo, prie visos „Telia“ grupės vadovų komandos šių metų ketvirtą ketvirtį taip pat prisijungs Markus Messereris, šiuo metu vadovaujantis IT kompanijai „Alltron AG“, ir Rachel Samrén iš telekomunikacijų ir žiniasklaidos kompanijos „Millicom“.

Naujieji vadovai pakeis tris „Telia Company“ viceprezidentus, kurie palieka kompaniją: nuo birželio 30 d. Ingridą Stenmark ir Åsa Jamal, o nuo rugpjūčio 1 d. – Emilį Nilssoną. Pastarasis yra „Telia Lietuvos“ valdybos pirmininkas. Metų pabaigoje iš „Telia Company“ taip pat pasitrauks Peteris Borsosas.

Danas Strömbergas „Telia Lietuvai“ vadovauja nuo 2018 metų liepos. Prieš tai (2016–2018 m.) jis ėjo „Telia Eesti“ vadovo pareigas, dar anksčiau (2013–2015 m.) jis vadovavo „Omnitel“ Lietuvoje, o 2009-2012 m. buvo „Telia“ plačiajuosčio ryšio verslo Danijoje vadovas. Per 27 metus „Telia Company“ bendrovėje dirbdamas vadovaujamą darbą jis sukaupė didžiulę mobiliojo, plačiajuosčio ryšio ir IT patirtį bei verslo žinias iš įvairių rinkų. Danas Strömbergas taip pat yra Latvijos telekomunikacijų įmonės „Tet SIA“ stebėtojų tarybos pirmininko pavaduotojas ir asociacijos „Investors’ Forum“ valdybos narys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)