Į DELFI kreipėsi skaitytojas teigiantis, kad kai kurių prekių ir produktų tiekimas į dalį „Maximos“ parduotuvių, rodosi, sustabdytas.

„Sunkvežimiai su prekėmis nevažiavo visą praėjusią savaitę, ir nematau, kad važiuotų dabar. Jau praeitą savaitgalį alaus ir kitų gėrimų lentynos buvo beveik tuščios, o vaizdelis nepasikeitė ir dabar, – informavo jis.

„Maxima LT“ Komunikacijos vadybininkė Kornelija Sakalaitė patvirtino, kad kai kuriose parduotuvėse stinga prekių.

„Susidūrėme su kiek dviprasmiška situacija. Viena vertus, laikini trikdžiai sandėliuose lėmė tai, jog kai kurioms mūsų parduotuvėms vėlavo prekių tiekimas ir kai kurios tūrinės pramoninės prekės, tokios, kaip tualetinis popierius, popieriniai rankšluosčiai ir kiti, dalį mūsų parduotuvių pasiekė kiek vėliau, nei įprasta.

Ji patikslino, kad prekių tiekimo problema iškilo 5 „Maxima“ parduotuvėse.

Kita vertus, praėjusios savaitės ir savaitgalio akciniai pasiūlymai, ypač minėtam tualetiniam popieriui, taip pat šiukšlių maišams ir kitoms prekėms, tarp „Maximos“ pirkėjų buvo tokie populiarūs, jog šios prekės buvo tiesiog šluote iššluotos.

Mūsų kolegos, užtikrinantys, kad pirkėjų pamėgtos prekės „Maximos“ parduotuves pasiektų kasdien, šiose keliose parduotuvėse susidariusią situaciją operatyviai sprendžia ir prekes į parduotuves jau pristato. Dėl galimai kilusių nepatogumų savo pirkėjų nuoširdžiai atsiprašome“, – komentavo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (131)