Jis laimėjo „Lietuvos geležinkelių“ viešai skelbtą vadovo atrankos konkursą, sulaukusį apie 50 kandidatų susidomėjimo.

Naujasis Pirkimų centro vadovas turi didelę vadovaujančio darbo, organizacijos strateginio planavimo patirtį.

Nuo 2015 m. iki šių metų pradžios jis ėjo Policijos generalinio komisaro pavaduotojo pareigas. Per šį laikotarpį aktyviai įsitraukė į Policijos sistemos centralizavimą, dėl kurio pavyko sumažinti sąnaudas personalo valdymui ir buhalterinei apskaitai. Taip pat dalyvavo diegiant verslo procesų valdymą viešuosiuose pirkimuose, aptarnavime ir kitose srityse.

Prieš tai D. Malaškevičius vadovavo Policijos departamento Imuniteto valdybai.

Jo vadovavimo metu buvo sėkmingai sukurta korupcijos mažinimo policijoje sistema ir ženkliai sumažintas korupcijos lygis. Nuo šių metu pradžios D. Malaškevičius dirbo pirmuoju Vyriausybės vicekancleriu.

„Nekantrauju prisijungti prie didelės „Lietuvos geležinkelių“ bendruomenės ir tikiuosi, jog mano žinios bei patirtis bus naudingi įmonei siekiant aukštų skaidrumo ir efektyvumo standartų“, – teigia D. Malaškevičius.

Naujasis Pirkimų centro vadovas turės užtikrinti efektyvią viešųjų pirkimų kontrolės sistemą, pirkimų skaidrumą ir konkurencingumą, finansinių išteklių, personalo, turto valdymą, siekti didesnio lankstumo centralizuotai skirstant resursus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)