Jie šiose pareigose pakeitė Dianą Dominienę ir Marių Čatrauską, kurie nusprendė susitelkti ties kitomis veiklomis, nesusijusiomis su UAB „Vilniaus prekyba" veikla. D. Dominienė dėmesį skirs ryšių su akcininkais valdymui, o M. Čatrauskas - investicijoms į naujus verslus ir rinkas.

Valdybai ir toliau vadovaus Jolanta Bivainytė, valdyboje ir toliau dirbs UAB „Vilniaus prekyba" direktorė Raimonda Kižienė bei vienas iš „Vilniaus prekybos" verslo įkūrėjų Ignas Staškevičius.

P. Jašinskas yra UAB „NDX energija" direktorius ir valdybos pirmininkas, bendrovių „Mispol S.A.", „Novofruct SK, s.r.o." stebėtojų tarybos pirmininkas, AB „Agota Real Estate" valdybos pirmininkas, „Agota", „Doggy", „Mispol Group Consulting sp. z o.o." valdybų narys.

S. Zabulionytė 2007-2015 m. dirbo su „Vilniaus prekybos" akcininkų verslais siejamose tarptautinėse nekilnojamojo turto įmonėse - UAB „M.M.M. Projektai", „Foumico Investments Limited Group" , iki tol -tarptautinių audito bendrovių „Deloitte & Touche”, „Grant Thornton", „PricewaterhouseCoopers" padaliniuose Lietuvoje, Jungtinėje Karalystėje bei Rusijoje.

„Vilniaus prekyba" per antrines įmones - uždarąsias akcines bendroves „Maxima grupė", „Euroaphoteca" ir „Ermitažas" - valdo prekybos centrų ir vaistinių tinklus Baltijos šalyse, Lenkijoje, Bulgarijoje ir Ukrainoje.

„Vilniaus prekyba" yra ir konsultacinis ekspertinis grupės įmonių centras, kaupiantis, apibendrinantis ir grupės įmonėms skleidžiantis geriausią praktiką, patirtį ir žinias verslo, finansų valdymo, mokesčių, teisės, komercijos ir ekonomikos srityse.

Bendrovė yra atsakinga už grupės įmonių veiklos analizę ir kontrolę, šių įmonių veiklos gairių ir strateginių veiklos krypčių nustatymą, veiklos koordinavimą bei grupės įmonių atstovavimą. „Vilniaus prekybos" kontroliuojamose įmonėse dirba per 35 tūkst. darbuotojų.