„Continental“ gamykla Lietuvoje duris atvers kitų metų rugpjūčio mėnesį, todėl jau dabar pradėjome žvalgytis darbuotojų, o tokie renginiai yra puiki proga atrasti tikrus talentus. Renginio metu, bendruomenei pristatėme savo ateities produktus, technologijas, būsimą gamyklos išdėstymą bei funkcijas, o studentus supažindinome su praktikos galimybėmis, “ – pasakojo Kaune įsikursiančios gamyklos vadovas Shayan Ali.

Iš viso į savo gamyklą „Continental“ planuoja priimti daugiau nei 1000 darbuotojų.

Universiteto atstovai pabrėžė, jog toks bendradarbiavimas tarp švietimo įstaigų ir verslo itin naudingas ir motyvuoja studentus. „Universitetas nuosekliai mezga ir plėtoja bendradarbiavimą su verslu, pramone, deda dideles pastangas atliepti darbo rinkos poreikius“, – sako KTU rektorius prof. Eugenijus Valatka.

Darbuotojus vilios ne eilinėmis naudomis

Naujoji „Continental“ gamykla Kaune specialiai projektuojama skiriant didelį dėmesį komfortui ir palankiai darbo aplinkai, taip pat atsižvelgiama į darbuotojų šeimų poreikius.

Kauno gamykloje bus įrengtas 360 kv. m sporto centras, kur darbuotojai ras multifunkcines erdves, kuriose bus galima užsiimti sportine veikla, mankštintis treniruokliais ir kt. Čia bus ir rekreacinė parko zona su suoliukais bei natūraliu tvenkiniu. O ateityje gamykla turi planų įrengti vaikų darželį, tam, kad tėvai būtų kuo arčiau savo atžalų.

Naujoji „Continental“ gamykla įsikurs Kauno laisvojoje ekonominėje zonoje ir užims 22.000 kv. m. dydžio plotą įskaitant administracijos, gamybos, sandėliavimo ir poilsio patalpas. Per ateinančius metus į gamyklą planuojama investuoti 95 mln. eurų. Tai bus jau 30-oji gamykla iš visame pasaulyje išsidėsčiusių gamyklų tinklo.

1871 m. įkurta „Continental“ siūlo saugius, veiksmingus, prieinamus, išmaniuosius transporto priemonių, kitų įrenginių, eismo ir transportavimo sprendimus. 2017 m. įmonės pajamos siekė 44 mlrd. eurų, šiuo metu įmonėje dirba daugiau nei 243 tūkst. darbuotojų 60 pasaulio šalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)