2005 metais įkurta „Civinity“ grupė per 15 intensyvios plėtros metų sujungė daugiau nei 20 bendrovių, teikiančių gyvenamųjų pastatų administravimo bei priežiūros, komercinių statinių priežiūros bei inžinerinių sprendimų paslaugas. Po jų įsigijimo didžioji dalis bendrovių išlaikė buvusius pavadinimus. Įgyvendindamos naująją „Civinity“ grupės prekių ženklų strategiją grupės įmonės Lietuvoje, Latvijoje ir Didžiojoje Britanijoje keičia valdomų įmonių pavadinimus bei prekės ženklus. Bendrovė skelbia, kad įmonių pavadinimai jau pakeisti, o per ateinančius pora mėnesių galutinai pasikeis ir prekių ženklai.

„Civinity“ informuoja, kad daugiabučių administravimo ir priežiūros paslaugas teikiančios įmonės, tokios kaip „Senamiesčio ūkis“, „Vitės valdos“, „Būsto valda“ ir kitos nuo šiol bus ženklinamos „Civinity Namai“ prekės ženklu. Komercinių ir visuomeninių statinių priežiūros paslaugas teikiančios įmonės išlaikys pernai pakeistą pavadinimą „Civinity Solutions“. Visa grupė tarptautinėje ir nacionalinėse rinkose vadinsis vienu bendru „Civinity“ vardu.

„Pasirinkome vadintis bendru vardu galvodami apie klientą bei paprastumą jam. Esame viena – „Civinity“ – komanda, teikianti statinių priežiūros ir inžinerinių sprendimų paslaugas. Tuo pačiu teikdami paslaugas skirtingiems klientams turime ir labai specifinių kompetencijų. Todėl kiekvieną paslaugą išskiriame pridėdami žodį „Namai“, Solutions“ ir „Engineering“, – komentuoja „Civinity“ grupės valdybos pirmininkas ir generalinis direktorius Deividas Jacka.
Pasak D. Jackos, pokyčius paskatino ne tik dinamiška rinka, bet ir pradėti darbai už Baltijos šalių ribų.

Bendradarbiaudama su reklamos agentūra „Godspeed“ grupė atnaujino ir prekių ženklų vizualinį identitetą bei internetines svetaines, kurios nuo šio bus randamos adresu www.civinity.com arba www.civinity.lt.

„Civinity“ yra viena didžiausių pastatų priežiūros ir inžinierinių sprendimų grupių Baltijos šalyse. Bendrovė jungia daugiau nei 20 įmonių, kurios prižiūri 10 mln. kv. m gyvenamųjų namų ir komercinių pastatų ir yra įdiegusios kelis tūkstančius inžinierinių sistemų skirtingose Europos miestuose. „Civinity“ komandoje dirba 1500 darbuotojų Lietuvoje, Latvijoje ir Didžiojoje Britanijoje.

Šaltinis
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)