„Reitan Convenience“ Baltijos šalyse taip pat valdo mažmeninės prekybos kioskų tinklus „Narvesen“, „R-kiosk“ ir „Lietuvos spauda“. Sandoriui dar turės pritarti Konkurencijos taryba.

„Caffeine” 2007 metais įkūrė keturi Lietuvos verslininkai - užbaigus sandorį jie ir toliau liks vadovauti kavinių tinklui bei įgyvendins priimtą plėtros strategiją.

“BaltCap” į “Caffeine” investavo 2012 metais. Nuo to laiko tinklas išaugo iki daugiau nei 60 kavinių Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.

Norvegijos „Reitan Group“ struktūroje yra penkios dalys: „REMA 1000“, „Reitan Convenience“, „Uno-X Group“, „Reitan Properties“ ir „Reitan Capital“. Grupės apyvarta viršija 9 mlrd. eurų, jos įmonėse dirba 37 000 žmonių.

„Reitan Convenience“ septyniose šalyse turi 2250 parduotuvių. Lietuvoje, Latvijoje ir Norvegijoje veikia „Narvesen“, Norvegijoje, Švedijoje ir Danijoje – „7-Up“, „Northland“ Norvegijoje, „Pressbyran“ Švedijoje, „R-kioski“ Suomijoje, „R-kiosk“ Estijoje ir „Lietuvos spauda“ Lietuvoje.

Sandorio finansų patarėjai buvo „Porta Finance“, teisės patarėjai – „Ellex Valiunas“.

Tai jau penktasis „BaltCap“ valdomų bendrovių pardavimo sandoris šiemet. Fondų valdytojas šiemet taip pat užbaigė orlaivių aptarnavimo bendrovės „Magnetic MRO“, paslaugų nuomos verslui teikimo įmonės „Runway BPO“, kelių tiesimo ir infrastruktūros statybos grupės „TREV-2 Grupp“ bei projektavimo ir konsultacijų bendrovės „Kelprojektas“ pardavimo procesus. Visas įmones įsigijo tarptautiniai strateginiai investuotojai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)