"Jeigu šiandien, kaip estas, ko nors ir bijau, tai tik ne to, kad gali ateiti rusų tankai. Net baksnodami rusišką mešką savo pasisakymais, įžeidinėjimais, provokaciniais sprendimais - net tada neturėtume bijoti rusiškų tankų", - sakė T.Vahi interviu, kurį ketvirtadienį spausdina savaitraštis "Maaleht".

Pasak jo, "Estijos nacionalinei valstybei globalizacija kelia didesnį pavojų nei Rusija".

"Kada politikai kalba apie tankus, jie tai daro ne iš baimės, o tam, kad gąsdindami surinktų daugiau balsų", - kalbėjo vienas stambiausių šalies verslininkų.

Jo nuomone, "daugiau reikėtų bijoti, kad mūsų ekonomika praras galimybes didelėje ir turtingoje Rusijos rinkoje, mūsų žmonių gyvenimas taps skurdesnis ir jie bus priversti palikti Estiją".

"Didžiausia mūsų problema - pastovių darbo vietų trūkumas. Esame priversti jų ieškoti užsienyje. Tai šeimų ir vaikų tragedija. O to vaisius mes skinsime vėliau", - sakė T.Vahi.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)