Esą drastiškai išaugo tiek žaliavų, tiek energijos įkainiai.

„Negalime išgąsdinti nuolatinių klientų, produkcijos kainas didinsime tik truputį, - pasakoja konditerijos gaminių įmonės „Bijota” bendraturtė. – Nesiruošiame nuo gaminių nusemti po šaukštą cukraus ar naudoti nenatūralias žaliavas, nes mes tuo ir išsiskiriame rinkoje, kad gaminame tik iš natūralių medžiagų”.

Vilniaus konditerijos ir kulinarijos įmonės savininkė Hana Radzivilionienė sunkiai tvardo emocijas kalbėdama apie pakilusias kiaušinių kainas. „Anksčiau kiaušinis kainavo 22 ct, prieš keletą dienų jo kaina išaugo iki 50 ct. Ir tai dar tikriausiai ne pabaiga. Kas bus, kai kiaušinis pabrangs iki 70-80 ct, nesinori nė galvoti”, - piktinosi ji.

Įmonės savininkės teigimu, jau artimiausiu metu jų produkcija pabrangs keliais litais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją