Jis bus atsakingas už įmonės informacinių technologijų (IT) srities vystymą, inovacijų diegimą ir naujų verslo krypčių paiešką.

Prieš prisijungdamas prie Lietuvos pašto V. Bitinas dirbo konsultacijų bendrovėje „Ernst&Young“. Iki tol 5 metus praleido valstybės valdomoje energetikos įmonėje „Lietuvos energija“ (dabar – „Ignitis“), kur buvo atsakingas už Visagino atominės elektrinės bei išmanaus elektros skirstymo tinklo projektus. Taip pat V. Bitinas daugiau kaip 3 metus vadovavo IT sprendimų ir paslaugų bendrovės „BlueBridge“ verslo plėtros padaliniui.

„Lietuvos paštas veikia dinamiškoje ir konkurencingoje rinkoje, kurią sparčiai keičia elektroninės komercijos plėtra ir siuntų kiekių augimas. Tai reikalauja verslo gebėjimų greitai prisitaikyti, atveria galimybes ieškoti naujų verslo nišų. Todėl strateginių technologinių projektų įgyvendinimas, taip pat su tuo susijusių naujų verslo galimybių paieška tampa ypatingai svarbia bendrovės veiklos dalimi, kuriai artimiausioje ateityje skirsime išskirtinį dėmesį“, – pranešime cituojamas V. Bitinas.

Anot jo, naujojo padalinio veikloje didelė reikšmė taip pat bus teikiama duomenų analitikos plėtojimui. Tai taps pagrindu tobulinant esamas paslaugas ir diegiant naujas besikeičiančius klientų įpročius atitinkančias paslaugas, leis tobulinti vidinius įmonės procesus.

Šaltinis
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)