Kaip rašoma pranešime spaudai,„BENU e. vaistinė“ pirmiausia atveriama Lietuvoje.

„Žingsniui į elektroninės prekybos rinką ilgai ir atsakingai ruošėmės. Ir nors pasaulinė koronaviruso pandemija ir šalyje paskelbtas karantinas tarsi skatino kuo skubiau klientams pasiūlyti galimybę vaistinių preparatų įsigyti neišeinant iš namų, negalėjome šio mums reikšmingo žingsnio žengti paskubomis. Turėjome atsižvelgti ir į konkurencinę aplinką bei klientų lūkesčius ir tam tinkamai pasiruošti“, – sako „BENU vaistinės“ Lietuvoje direktorė Rasa Montvilė.

Vaistinių tinklo vadovė pastebi, kad karantinas pakoregavo ne tik gyventojų apsipirkimo parduotuvėse, bet ir vaistinėse Įpročius. Pastebima, kad poreikis įsigyti prekes iš vaistinių asortimento internetu išaugo.

„Nors vaistinės nebuvo uždarytos ir veikė visą karantiną, jo pasekmes pajutome ir mes – klientų srautai persiskirstė, o kai kuriose vaistinėse ir sumažėjo. Karantino sąlygos švelninamos ir galime stebėti vis daugiau pirkėjų ir vaistinėse, tačiau įprotis naudotis alternatyviomis apsipirkimo galimybėmis ir laikytis socialinio atstumo išliks dar ilgai“, – kalba R. Montvilė.

Kaip rašoma pranešime, e. vaistinėje užsakyti medikamentai, maisto papildai, kosmetikos ir medicinos prekės bus pristatomos visoje šalyje arba jas galima atsiimti bet kurioje „BENU vaistinėje“. Pranešama, kad buvo pilnai integruota vaistinių tinklo kliento kortelė, todėl jos turėtojams nebereikia kurti papildomos paskyros.

Per artimiausius kelis mėnesius e. vaistinių tinklą planuojama plėsti į kitas Baltijos šalis – Latviją ir Estiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)