„Barboros“ automobiliai nuo šiol važiuoja pas pirkėjus Juragiuose, Ilgakiemyje ir Kulautuvoje Kauno rajone bei į Lingius ir Derceklius šalia Klaipėdos, kur įsikūrusi didžiausia Europoje Dituvos sodų bendrija.

„Pradėję teikti paslaugas trijų didžiausių Lietuvos miestų gyventojams palaipsniui toliau plečiame aptarnavimo teritoriją - nemaža dalis Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje dirbančių žmonių gyvena nuosavų namų kvartaluose užmiestyje“, - sakė „Barboros“ direktorius Tomas Kibildis.

Pasak „Barboros“ direktoriaus, nuolatinis ėjimas paskui klientus pasiteisina. „Šį sezoną prekes pirkėjams vežame į Palangą ir Šventąją. Ir nors kurortuose yra nemažai parduotuvių, susidomėjimas „Barboros“ paslauga yra net didesnis nei tikėjomės. Nemažai pirkėjų Palangoje - mūsų klientai iš Vilniaus ir Kauno, tad jie naudojosi paslauga taip, kaip yra įpratę namie, kiti turėjo galimybę išbandyti maisto produktų pristatymo į namus privalumus“, - sakė T.Kibildis.

Šiuo metu Vilniaus regione „Barboros“ aptarnaujama teritorija siekia Trakus, Kyviškes ir Nemenčinę, Kauno regione - Zapyškį, Kulautuvą, Karmėlavą ir Garliavą, Klaipėdos regione - Kretingą, Gargždus ir Lingius, o sezono metu „Barboros“ automobiliai važiuoja iki pat Latvijos pasienio.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)