Kaip teigiama pranešime, Rygos „Akropole“ yra vienas didžiausių ir reikšmingiausių komercinio nekilnojamojo turto projektų, įgyvendinamų Latvijoje per pastarąjį dešimtmetį.

Į naujo prekybos ir pramogų centro statybas, įskaitant transporto infrastruktūros sukūrimą ir teritorijos sutvarkymą, „Akropolis Group“ investavo beveik 180 mln. eurų.

„Džiaugiamės, kad atsakingos Latvijos valstybės ir Rygos miesto tarnybos patvirtino aukštą „Akropole“ pastato kokybę. Kruopščiai apgalvotas pastato išplanavimas ir atrinktos medžiagos, technologijos bei sistemos leido Rygos „Akropole“ tapti pirmuoju Latvijoje prekybos ir pramogų centru, kuris gavo prestižinį BREEAM tvarių pastatų vertimo standarto sertifikatą“, - sakė „Akropolis Group“ valdybos pirmininkas Vytautas Labeckas.

Rygos „Akropole“ statybos darbai buvo pradėti 2017 m. gegužę. Prekybos ir pramogų centro atidarymo data bus paskelbta artimiausiu metu.

„Akropolis Group“ yra kontroliuojančioji bendrovė, valdanti prekybos centrų vystymo ir valdymo paslaugų įmones Lietuvoje, Latvijoje ir Bulgarijoje. Lietuvoje „Akropolis Group“ valdo prekybos ir pramogų centrus „Akropolis“ Vilniuje, Klaipėdoje ir Šiauliuose.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)