Įvertinusi su sandoriu susijusias aplinkybes, Konkurencijos taryba konstatavo, kad dėl numatomos vykdyti koncentracijos nebus sukurta ar sustiprinta dominuojanti padėtis, ar itin apribota konkurencija atitinkamose rinkose.

„Avitelos prekyba“ užsiima mažmenine ir didmenine prekyba buitinės technikos ir elektronikos prekėmis, teikia kitas susijusias paslaugas, pavyzdžiui, tarpininkauja klientams įsigyjant pratęstos garantijos, technikos pajungimo, vartojimo kredito bei kitas paslaugas. Be to, ši bendrovė, kaip ir su ja susiję ūkio subjektai, nuomoja nekilnojamąjį turtą, teikia reklamos paslaugas.

„GV Group“, valdanti „Elektromarkt“ parduotuves ir elektroninę parduotuvę, taip pat užsiima mažmenine ir didmenine prekyba buitinės technikos ir elektronikos prekėmis, teikia kitas susijusias paslaugas, tarpininkauja klientams įsigyjant pratęstos garantijos, technikos pajungimo ir kitas paslaugas.

Serviso kontraktų centras parduoda buitinės technikos ir elektronikos pratęsto garantinio aptarnavimo sertifikatus. Su šia įmone susijęs ūkio subjektas „Emtoservis“ teikia buitinės technikos ir elektronikos garantinio ir negarantinio aptarnavimo paslaugas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)