„Visą automobilių verslą labai smarkiai paveikė pokyčiai, nes patekome po parduotuvių, prekybos centrų kategorija. (…) Visų naujų, naudotų automobilių salonai yra užrakinti, į juos patekti negalima“, – „Žinių radijui“ penktadienį sakė jis.

Pasak D. Stanionio, servisuose situacija yra kitokia.

„Šiek tiek kitokia situacija yra su servisais. Jie yra tam tikro lygio būtinosios paslaugos, kurias mes turime suteikti, kad žmonės išlaikytų mobilumą. (…) Aišku, esame susimažinę labai smarkiai savo resursus servisuose, bet servisai veikia, žmonės, kuriems automobiliai sugedo, buvo sudaužyti, juos galime aptarnauti. Bet tas aptarnavimas yra visiškai kito lygio negu įprastai“, – sakė D. Stanionis.

„Jeigu užeisite į bet kurį servisą, į beveik nė vieną jūsų tiesiog neįleis“, – pridūrė jis.

Jo teigimu, įvedus šalyje karantiną, servisuose automobiliai paliekami su rakteliais viduje. Tuo tarpu pageidavimus ar numanomus gedimus klientai informuoja telefonu.

Vyriausybė trečiadienį nutarė pratęsti karantiną iki balandžio 13 d., t. y. Velykų antrosios dienos. Karantinas šalyje įvestas nuo kovo 16 d., primena ELTA.

Karantino laikotarpiu šalies piliečiams draudžiama išvykti iš šalies, uždarytos parduotuvės (išskyrus maisto ir vaistines) bei kavinės. Taip pat draudžiami žmonių susibūrimai, neveikia šalies švietimo, ugdymo įstaigos, gyventojams rekomenduojama dirbti iš namų.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)