FNTT Vilniaus apygardos valdybos pareigūnai patikrino šešis automobilių servisus.

Viename iš didžiausių automobilių servisų, veikiančių Birželio 23-osios gatvėje, buvo nustatytas pinigų perteklius kasoje, kai už suteiktas automobilių remonto paslaugas gauti grynieji pinigai nebuvo įtraukti į buhalterinę apskaitą.

Patikrinimų metu dviejuose autoservisuose, veikiančiuose Buivydiškių ir Sietyno gatvėse, buvo užfiksuota, kad autoservisų savininkai netvarkė buhalterinės apskaitos ir neturėjo pajamas patvirtinančių dokumentų.

Be to, išaiškintas Naugarduko g. šešėlyje veikęs autoservisas, kuris remontavo automobilius neregistravęs savo veiklos ir neturėdamas leidimo.

Dėl nustatytų pažeidimų pradėtos 5 administracinių teisės pažeidimų bylos. Už padarytus administracinės teisės pažeidimus įmonių vadovams gali būti skiriamos administracinės nuobaudos iki 11,5 tūkstančių eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (122)