Kaip pranešama, užsakomosios gamybos verslą vykdys UAB „Audimas Supply“, o prekinio ženklo verslą valdys UAB „Audimas Brand“. Teisines procedūras numatoma įgyvendinti 2021 m. birželio - spalio mėn.

UAB „Audimas Supply” įmonei vadovaus Inga Dumbliauskienė, UAB „Audimas Brand” vadovaus Hardy Schulz, o įmonės generalinė direktorė Eglė Gruodienė savo pareigose dirbs iki birželio 1 d.

Šiam žingsniui buvo pradėta ruoštis dar 2019 m.: gryninamos veiklos, stiprinamos vadovų komandos. Iš esmės verslai jau kurį laiką veikia savarankiškai ir teisinis jų atskyrimas tik dar labiau padidins efektyvumą ir greitį bei komandų motyvaciją siekti ambicingų augimo tikslų.

„Per pastaruosius dvejus metus buvo suburtos stiprios vadovų komandos abiejuose versluose, intensyviai vystytas e-komercijos prekybos kanalas, sustiprinta užsakomosios gamybos klientų bazė, padidinti gamybiniai pajėgumai ir ženkliai pagerinti įmonės finansiniai rezultatai. Taip pat puikiai susitvarkyta su COVID-19 pandemijos sukeltais iššūkiais“, – teigia „Audimo“ valdybos pirmininkas Šarūnas Šiugžda.

Kontroliuojančioje įmonėje AB „Audimas“ bus sutelktos finansų, informacinių sistemų, žmogiškų resursų valdymo, turto valdymo ir kitos veiklos.

Nuo birželio 1 d. Inga Dumbliauskienė, kuri pastaruosius dvejus metus vadovauja gamybos vystymo skyriui, taps UAB „Audimas Supply“ vadove ir bus atsakinga už šio verslo plėtrą. I. Dumbliauskienė turi sėkmingos vadovavimo patirties įmonėse UAB „FC Herning Baltic“, UAB „Protex Invest Baltic“ ir kt.

2020 m. birželį pradėjęs eiti prekinio ženklo vadovo pareigas, Hardy Schulz toliau vadovaus prekės ženklo verslui – UAB „Audimas Brand“. H. Schulz ilgametė patirtis dirbant su tokiais prekių ženklais kaip „Esprit“, „C&A“, „Takko Fashion“ yra labai naudinga plečiant prekės ženklo verslą naujose rinkos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)