Atidarymo renginyje dalyvaus ūkio ministras Virginijus Sinkevičius.

OAG apie savo planus įsteigti biurą Kaune pranešė kovą. Kaip teigė įmonės atstovai, pasirinkimą investuoti Kaune daugiausiai lėmė aukštas vietos specialistų techninių žinių ir anglų kalbos mokėjimo lygis.

V. Sinkevičius tada sakė, kad OAG sprendimas kurtis Kaune žymi dar vieną laiptelį aukštyn, nes tai itin specializuotas produktas, gana nedidelis klientų ratas, todėl reikalingi patys geriausi profesionalai.

Kaunas dar kartą įrodo, kad yra lokacija, galinti tokio lygio profesionalus pasiūlyti“, - sakė V. Sinkevičius.

Bendrovės OAG siūlomi sprendimai apima didžiausią pasaulyje skrydžių tvarkaraščių duomenų bazę („OAG schedules“), realiuoju laiku atnaujinamą kelionės maršrutų ir skrydžių statusų sistemą („OAG flightview“) bei keliautojų srautų stebėsenos ir analizės priemonių paketą („OAG analytics“).

OAG valdo didelius duomenų masyvus, įmonės sistemos apdoroja daugiau kaip 1,4 mlrd. užklausų per metus. Kasdien realiuoju laiku išsiunčiama per 54 milijonus dinaminių skrydžio statuso atnaujinimų.

Tarp OAG klientų ir partnerių yra 900 oro linijų ir 4000 oro uostų. Įmonės paslaugomis taip pat naudojasi skirtingų šalių vyriausybinės organizacijos, kelionių agentūros, ryšio tiekėjai, interneto paieškos sistemos. Šiuo metu įmonė turi biurus Bostone, Čikagoje, Singapūre, Tokijuje ir Pekine.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)