Anot A. Šedžiaus, R. Baranauskas iš Ukrainos skris į Rygą, o iš Latvijos į Vilnių vyks automobiliu. Kada tiksliai leisis lėktuvas su „Snoro“ vadovu – parlamentaras teigė nežinantis.

„Vakare turėtų būti. Nuo Rygos, kiek čia važiuoti? Kokie planai? Planai bandyti kažką daryti, kad neatimtų verslo vidury baltos dienos Europos Sąjungoje“, - DELFI sakė A. Šedžius.

Politikas teigė su pačiu R. Baranausko nebendravęs, tačiau esą jo žinios apie „Snoro“ vadovo sugrįžimą yra tvirtos.

„Ne su R. Baranausku kalbėjau, bet žinau. Tiesiog žinau, ir viskas“, - užuominomis kalbėjo A. Šedžius.

„Žmona Lietuvoje, vaikai Lietuvoje. Jūs ką galvojate? Kad čia kažkas ruošiasi bėgti? Viso savo gyvenimo darbą paaukojo verslui, dabar viską metė ir dėl kažko pabėgo? Nebūkit juokingi“, - pridūrė pašnekovas.

Seimo milijonierius neslėpė pažįstantis „Snoro“ vadovą, tačiau apie jo pavaduotojo Naglio Stanciko bei didžiausio banko akcininko Vladimiro Antonovo veiksmus šioje istorijoje teigė nieko nežinantis.

„N. Stancikas? Nežinau. Aš jo nepažįstu, aš pažįstu R. Baranauską“, - sakė A. Šedžius.

Politikas teigė, kad jo verslas su „Snoru“ niekaip nesusijęs. „Niekada neturėjau nei sąskaitų, nei mano artimieji, nei tėvai – niekas nėra turėjęs net sąskaitos banke. Nei paskolų, nei jokių... nieko“, - sakė parlamentaras.

Jis teigė neabejojantis, kad „Snoro“ vadovas grįžta „ieškoti teisybės“. „Taip negalima. Paėmė, atėmė. Seimą kažkas nuteikė. Gandai. (...) Tik žinau, kad tikrai (R. Baranauskas – DELFI) nepaliks taip“, - piktinosi A. Šedžius, pridurdamas, esą dabar jau ir Lietuvos banko vadovas Vitas Vasiliauskas teigia, neva iš „Snoro“ galbūt išgaravęs milijardas litų nėra pagrindinis dalykas.

Parlamentaras spėja, kad nušalintasis „Snoro“ akcininkas bei prezidentas pas prokurorus prisistatys penktadienį ryte.

Generalinės prokuratūros Viešųjų ryšių skyriaus vedėja Rūta Dirsienė DELFI teigė, jog prokuratūra informacijos apie planuojamą R. Baranausko sugrįžimą neturi.

Su R. Baranausku DELFI kol kas nepavyko susisiekti – nušalintojo „Snoro“ vadovo mobiliojo ryšio telefonas yra išjungtas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)