Pagal parko tematizacijos projektą sukūrusios pasaulinės šios srities lyderės Ispanijos kompanijos „Amusement Logic“ sumanymą ir konsultuojantis su Havajuose veikiančiu Polinezijos kultūros centru, parkas gausiai dekoruotas Polinezijos kultūrai būdingomis detalėmis ir aksesuarais, čia „auga“ Pietų jūrų salynams būdingi augalai, o parko restoranai ir užkandinės siūlo išbandyt polinezietišką virtuvę.

Parke nuolat dirbs muzikantų, šokėjų ir dainininkų grupė iš Taičio, kurie ne tik rengs šou pasirodymus parko lankytojams, bet ir mokys polinezietiškų šokių bei žaidimų, prisidės prie parke moksleiviams rengiamų edukacinių programėlių apie Polinezijos salynus.

„Vichy“ vandens parkas pasiūlys pramogų ir paslaugų, tinkamų kiekvieno lankytojų skoniui: čia įrengtos devynios čiuožyklos, tarp kurių ir pagrindinis parko atrakcionas „Maorių klyksmas“, veikiantis švytuoklės principu ir aukščiausias (net 15 metrų) tokio tipo atrakcionas tarp uždarųjų parkų pasaulyje.

Parke taip įrengtas 280 m² ploto bangų baseinas su 1,5 siekiančiomis bangomis, didžiulė vaikų žaidimų aikštelė, čia vingiuoja 137 metrų ilgio upės vaga, įrengtos penkių skirtingų rūšių pirtys, restoranai ir užkandinės, vaikučių priežiūros kambarys su specialiomis programėlėmis, grožio salonas, foto studija, kambarys gimtadieniams švęsti ir daugelis kitų paslaugų bei pramogų.

„Vichy“ vandens parkas per metus tikisi sulaukti apie 400 tūkst. lankytojų, iš jų apie trečdalį turėtų sudaryti turistai. Vienu metu parke galės pramogauti iki 1,5 tūkst. žmonių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją