„Iš tiesų man labai gaila dėl šitos situacijos. Gal tik pasakysiu, kad, kalbant apie ūkinės veiklos laisvinimą, matyt, reikės prioritetą skirti veikloms ir paslaugoms, kurios yra teikiamos lauke, nes jos saugesnės.

Kita vertus, kažkokios vienos šakos atidarymas vėlgi siunčia signalą kitoms šakoms, ir galbūt būtų buvęs lūkestis plačiau atsidaryti, bet to mes dar sau negalėjome leisti prieš porą savaičių, kai šie klausimai buvo keliami. Tikrai nuoširdžiai tikiuosi, kad greičiau galėsime atsidaryti, palaipsniui, atsargiai, ir atsidaryti pradedant būtent nuo paslaugų, kurios teikiamos lauke“, – trečiadienį „Žinių radijui“ sakė ji.

Slidinėjimo centrų asociacija sausio 11 dieną kreipėsi į Vyriausybę, prašydama leisti atnaujinti veiklą.

Pasak asociacijos, slidinėjimas nuo kalnų, kaip ir šiuo metu leidžiamas bėgiojimas parke, važinėjimas dviračiu, slidinėjimas lygumų slidėmis, yra individualus sportas, kuriuo užsiimant nevyksta nei fizinis, nei artimas kontaktas.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (193)