Pasak bendrovės „Amber Food“, kuri valdo restoranų tinklą, direktoriaus Gedimino Balnio, į pastato renovaciją jau investuota 1 mln. litų.

„Danės promenada – viena žinomiausių ir mėgstamiausių vietų Klaipėdos senamiestyje, kur pasivaikščioti mėgsta ne tik miestiečiai, bet ir į pajūrį atvykę turistai. Jau seniai buvome nusižiūrėję pastatą, kuriame buvo įsikūręs „Memelio“ restoranas, tad, nusprendę Klaipėdoje atidaryti naują „Katpėdėlės“ restoraną, dėl vietos nedvejojome, - pranešime cituojamas G. Balnis. – Ankstesnis „Memelio“ restoranas klaipėdiečiams asocijuodavosi su naktiniu gyvenimu, o mes norime krantinę paversti madingu traukos centru visai dienai, todėl į pastato renovaciją, jo interjerą, restorano aplinkos pritaikymą terasai jau investavome 1 mln. litų.“

Planuojamas, kad restoranas duris atvers balandžio 17 d.

„Amber Food“ valdo 47 maitinimo vietas Lietuvoje ir Latvijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)