Su DELFI redakcija savo prekių pakuočių nuotraukomis pasidalinęs Tomas Budra teigė, kad kol kas informaciją lietuvių kalba pastebėjo tik ant riešutų pakelių.

Kaip aiškino „Lidl Lietuva“ komunikacijos vadovė Agnė Gaižauskienė, Lietuvai skirtų „Lidl“ privačių prekinių ženklų koncepcijos bei įvairių gaminių pakuočių eskizai pradėti ruošti daugiau kaip prieš metus.

„Ant pakuočių spausdinama informacija rūpinamės centralizuotai ir gerokai iš anksto. Todėl įsigijus „Lidl“ prekių mūsų tinklo parduotuvėse kitose šalyse, ant jų jau galima rasti informacijos lietuvių kalbą, nors Lietuvoje dar ruošiamės atidaryti parduotuves“, - kalbėjo ji.

Pasak A. Gaižauskienės, lietuviškose „Lidl“ parduotuvėse klientams bus pasiūlyta apie 1,6 tūkst. įvairių prekių asortimentas.

Pasiteiravus, kiek prekių iš asortimento bus Lietuvos gamintojų, A. Gaižauskienė teigė, kad daugiau nei 320 (apie 20 proc. viso asortimento).

DELFI primena, kad „Lidl Lietuva“ kol kas neskelbia, kada parduotuvės atvers duris, tačiau logistikos centro Kaune oficialus atidarymas įvyks balandžio 14 d. Ramučiuose pastatytas logistikos centras užima apie 42 tūkst. kv. m. Kaip buvo skelbta, „Lidl“ parduotuvės turėtų atsidaryti dar pirmajame šių metų pusmetyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)