Akcininkai svarstys buveinės adreso pakeitimą iš Savanorių pr. 28 į Laisvės pr. 10, anksčiau per „Nasdaq Vilniaus“ biržą paskelbė operatorė.

Pernai lapkritį bendrovė pranešė, kad ketina 2021 metais įsikurti naujose patalpose. Pagrindinio „Amber Grid“ biuro nuomos konkursui buvo pateikti du pasiūlymai – „Freedom 36“ ir „Business Garden Vilnius“. Įvertinus konkurso dalyvių galutinius pasiūlymus ir sudarius pasiūlymų eilę, pastarasis projektas užėmė pirmąją vietą.

Penkerių metų trukmės sutartyje numatyta nuo šių metų rudens nuomotis apie 1,1 tūkst. kv. metrų ploto biuro patalpas, kuriose dirbs iki 76 darbuotojų. Pagrindinio biuro perkėlimas suplanuotas baigiantis Savanorių pr. nuomojamo biuro sutarčiai.

Į naująjį biurą perkėlus ketvirtadalį „Amber Grid“ darbuotojų, kiti – apie pustrečio šimto specialistų – ir toliau dirbs biuruose Vilniuje, Gudelių gatvėje, Širvintų ir Panevėžio rajonuose.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)