Paskolų palyginimo platforma veiklą Lietuvoje pradėjo praėjusiais metais ir per tą laiką užmezgė ryšius su 24 partneriais, rašoma pranešime spaudai.

Šiais metais įmonė ketina plėsti veiklą Estijoje ir planuoja patekti į rinką antrą šių metų ketvirtį.

Nuo „Altero“ veiklos pradžios Latvijoje ir Lietuvoje iš viso buvo skirta daugiau nei 80 mln. EUR. Latvijoje paskolų augimas padidėjo 23 proc., palyginus su 2018 m.

Kalbėdamas apie Latvijoje ir Lietuvoje suteiktų paskolų paskirstymą per „Altero“ platformą 2019 m., A. Kostins aiškina, kad 55 proc. jų sudaro vartojimo paskolos, automobilių paskolos – 26 proc., paskolų refinansavimas – 14 proc., pakartotinis kreditavimas – 4 proc. ir 1 proc. – greitieji kreditai.

Artūrs Kostins

„Norime stabilizuoti savo padėtį rinkoje ir vertiname partnerystę su vienu iš naujų akcininkų – AS „Delfi“, – pranešime spaudai cituojamas A. Kostins.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)